Programul „Adopta o gradinita” face tot mai multi copii fericiti

Din luna decembrie a anului trecut, Compania Hella s-a alaturat programului „Adopta o gradinita” si are grija ca cei 13 prescolari de la gradinita sponsorizata sa isi poata desfasura activitatea intr-un mod cat mai placut. Spre bucuria copiilor, iepurasul nu a trecut neobservat. Angajatii companiei i-au vizitat inainte de Sfintele Sarbatori Pascale, incarcati cu rechizite, dulciuri si jucarii pentru fiecare copil in parte, dar si cu materiale educationale, printre care doua table magnetice pentru gradinita.

Vizitatorii incarcati cu daruri si copiii au petrecut impreuna mai multe ore, au ras, au povestit, au vorbit despre jocurile primite si ce reprezinta fiecare dintre ele. Rasplata a fost pe masura, micutii au plecat acasa cu zambetul pe buze, fericiti ca anul acesta iepurasul a ajuns si la ei.

Compania Hella „Adopta o gradinita” 1

Prima donatie catre gradinita „adoptata” a Companiei HELLA a constat in 1.355 RON, suma ce va fi folosita pentru zugravirea salii de studiu a gradinitei si cumpararea de mocheta si perdele. HELLA este o companie prezenta pe plan international, cu peste 30.700 de angajati. Concernul HELLA dezvolta si fabrica sisteme si componente pentru tehnica de iluminat si pentru electronica in sectorul dedicat industriei automobilistice.

Programul „Adopta o gradinita” a fost lansat de departamentul de strangere de fonduri al biroului zonal Dolj si urmeaza mai multi pasi: pentru fiecare gradinita partenera se identifica nevoile, iar donatorul, fie el o persoana individuala sau o companie, isi alege una dintre gradinite pentru a o sprijini. Urmatoarea etapa este ca impreuna cu fundatia sa achizitioneze bunurile necesare si apoi sa mearga in comunitate pentru a ii cunoaste pe copii si a lua parte la activitati.

Compania Hella „Adopta o gradinita” 2