Surprize la final de an scolar pentru bursierii din Dolj

Cum sfarsitul anului scolar se apropie cu pasi repezi, iar bursierii tocmai au incheiat cu bine perioada aglomerata a tezelor, ne-am gandit sa organizam intalnirea de luna aceasta in Parcul „Nicolae Romanescu”, un cadru deschis si prietenos, care sa ii ajute sa isi incarce bateriile.

Cum sfarsitul anului scolar se apropie cu pasi repezi, iar bursierii tocmai au incheiat cu bine perioada aglomerata a tezelor, ne-am gandit sa organizam intalnirea de luna aceasta in Parcul „Nicolae Romanescu”, un cadru deschis si prietenos, care sa ii ajute sa isi incarce bateriile. Dupa ce s-au bucurat de o plimbare relaxanta, bursierii au participat alaturi de psihologul Emilia Stoian la exercitii de dezvoltare personala si au invatat mai multe despre ce inseamna un stil de viata sanatos si cum acesta le poate influenta rezultatele scolare. Ei au ajuns la concluzia ca un stil de viata sanatos – nu inseamna doar hrana, ci si toate celelalte aspecte ale vietii – avand mare legatura cu atitudinea adoptata de fiecare dintre noi.

Imagine1

„Am inteles astazi ca exista foarte multe lucruri care ne pot influenta viata si dezvoltarea. Atat alimentatia zilnica, cat si relatia cu familia, prietenii, profesorii nostri. Trebuie sa incercam sa construim relatii frumoase cu cei de langa noi si sa avem o atitudine pozitiva”, a spus Alexandra, eleva in clasa a XI – a.

DSC_0146

Tot in aceasta perioada, buriserii au mers si la teatru, unde au vizionat „O noapte furtunoasa”, de I.L. Caragiale.  Experienta a fost deosebita pentu toti bursierii, dar mai ales pentru cei din primii ani de liceu, care nu au avut pana acum ocazia sa mearga la Teatrul National „Marin Sorescu” din Craiova, un teatru cu o  istorie de 165 de ani, pe a carui scena interpreteaza actori cu renume international.

DSC_0100

Anul acesta 4 bursieri doljeni vor sustine examenul de bacalaureat. Sa le uram succes si sa le tinem pumnii!

DSC_0155