Va doriti un martisor special?

Copiii alaturi de martisoarele realizate impreuna cu echipa World Vision Romania.Martisoare colorate realizate de copiiIn perioada 27 februarie - 2 martie Fundatia World Vision Romania, reprezentata de colegii nostri din biroul Ialomita va fi prezenta la Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman. Martisor cu Noroc! Il gasiti la Targul Martisorului.Ne gasiti la etajul 1, langa Libraria Carturesti cu un stand colorat si vesel de la care puteti alege martisoare speciale pentru cei dragi.Fiecare inceput de primavara nu este complet fara a darui sau a primi un martisor.

Peste cateva zile putem spune, oficial, ca a venit primavara! Si cum fiecare inceput de primavara nu este complet fara a darui sau a primi un martisor avem o propunere frumoasa pentru voi.

In perioada 27 februarie – 2 martie Fundatia World Vision Romania, reprezentata de colegii nostri din biroul Ialomita va fi prezenta la Targul Martisorului de la Muzeul Taranului Roman.  Ne gasiti la etajul 1, langa Libraria Carturesti cu un stand colorat si vesel de la care puteti alege martisoare speciale pentru cei dragi.

Va asteptam pe toti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.