A treia editie a turneului de fotbal „Cupa World Vision”

World Vision Romania, Biroul Zonal Valcea organizeaza, in perioada 28-29 noiembrie 2015, a treia editie a turneului de fotbal „Cupa World Vision”. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta Traian din Ramnicu Valcea si este organizat in parteneriat cu Directia Judeteana pentru Tineret si Sport Valcea, Asociatia Judeteana de Fotbal Valcea, Clubul Sportiv Municipal Ramnicu Valcea si Liga Suporterilor Valceni.

Afis Cupa WVR-RGB

Echipele participante vor face donatii de minim 250 lei, aceste fonduri fiind destinate bunastarii copiilor proveniti din mediile cele mai defavorizate, inscrisi in programele World Vision Romania. Banii stransi vor fi folositi pentru renovarea terenului de sport de la Scoala Stoilesti-Ursi, din judetul Valcea.

Echipele adversare vor fi trase la sorti in cadrul sedintei tehnice de astazi, 27 noiembrie, la care iau parte reprezentantii echipelor participante.

Dupa acest moment, de la ora 11.00 va avea loc intalnirea operativa de lucru cu reprezentantii institutiilor abilitate in privinta mentinerii sigurantei, linistii si ordinii publice, urmand ca de la ora 12.00 sa aiba loc si conferinta de presa a evenimentului.

Sambata, incepand cu ora 9.00 se va da startul competitiei, urmand sa aiba loc meciuri in sistem eliminatoriu, urmand ca duminica, tot de la aceeasi ora, sa aiba loc meciurile din sferturile de finala, semifinalele si finalele competitiei.

Inainte de finala mare a turneului va avea loc si un meci de copii cu participarea unor elevi de la Scoala Stoilesti Ursi, pentru care se strang fondurile. Acestia vor avea ca adversari o grupa de micuti fotbalisti ai CSM Ramnicu Valcea.

Acest eveniment este la a treia editie si are ca scop strangerea de fonduri pentru copiii din cadrul programelor Fundatiei World Vision Romania.