Bursierii doljeni au invatat care sunt cei mai importanti pasi in realizarea si sustinerea unui discurs public

La intalnirea din aceasta luna,  bursierii nostri doljeni din programul „Vreau in clasa a noua” au luat parte la workshop-ul de comunicare: „Tehnici pentru sustinerea unui discurs public reusit”. Sub indrumarea specialistului in comunicare si relatii publice al fundatiei, ei au invatat cum sa-si structureze continutul unui discurs, sa-si seteze obiective clare pentru o prezentare, sa starneasca interesul publicului si sa-si imbunatateasca stilul de prezentare.

DSC_0827

Tinerii bursieri au fost provocati sa vorbeasca in public. Multi dintre ei au iesit in fata si s-au prezentat, invatand care sunt principalele elemente de nonverbal care trebuie evitate sau care trebuie folosite pentru a te face cat mai bine inteles si a lasa o impresie buna.

DSC_0844

„Suntem la varsta la care incepem sa tinem tot mai multe prezentari si sa vorbim in fata publicului si s-a intamplat, de mai multe ori, sa nu fiu multumita de modul in care m-am prezentat si am transmis mesajul. Astazi am invatat multe lucruri esentiale care ma vor ajuta pe viitor sa am mai multa incredere in mine, sa-mi gestionez emotiile si sa ma prezint cat mai bine”, a spus Alexandra.