Amintiri si experiente frumoase pentru bursierii Vreau in clasa a noua

La final de iulie, a venit randul bursierilor  Vreau in clasa a noua, din judetele Iasi si Vaslui sa se bucure de mult asteptata tabara de vara. In acest an, tabara a avut loc in  Statiunea Muntele Baisorii, la Baisoara, in judetul Cluj.  Timp de 4 zile, 53 de bursieri s-au bucurat de activitati de cunoastere si socializare, activitati de timp liber precum si vizite la obiective turistice precum Salina Turda.

DSC_0314

In primele doua zile, dupa o lunga calatorie, bursierii s-au bucurat de oportunitatea de a socializa si de a desfasura impreuna jocuri sportive in aer liber,  precum si jocuri de cunoastere, iar seara pentru a afla despre viata montana, prin vizionarea unui film tematic.

DSC_0367

In urmatoarele doua zile, bursierii au vizitat salina Turda, prilej de a acumula mai multe cunostinte despre acest obiectiv turistic, s-au bucurat de o seara cu foc de tabara si karoke precum si de lunga calatorie spre casa.

La finalul acestei frumoase experiente bursierii s-au aratat foarte incantati, iar marturiil lor sunt graitoare:

“Pentru mine aceasta vacanta a fost foarte frumoasa. Ma bucur ca ne-am imprietenit mai tare cu celelalte persoane din grup, ma bucur ca ne-am distrat, ca am facut jocuri noi si am socializat. O sa am o amintire de neuitat si daca nu eram in proiectul “Vreau in clasa a noua”, nu cred ca ajungeam pana aici.”

“In aceasta excursie scurta, dar minunata, au fost cele mai distractive zile din vara aceasta penstru mine. Am reusit sa ma imprietenesc mai bine cu colegii bursieri din Vaslui, chiar si din Iasi, fiind bursiera din Iasi.

A fost suuuper la Salina Turda, am facut multe poze ca amintiri. Am cunoscut persoane minunante. Am ras, ne-am distrat, am cantat, a fost foarte frumos. A fost o experienta frumoasa si unica in acelasi timp. Ma bucur ca fac parte din proiect. Nu cred ca voi uita aceste patru zile!”

DSC_0620