Copiii sunt mereu o sursă de inspirație

Copiii din Clubul de Educație Alternativă Argetoaia  (CEA) Argetoaia iau parte în această perioadă la  sedințe de  consiliere psihologică online (ca urmare a recomandărilor de auto-izolare și distanțare socială). Dupa o sesiune despre stres și tehnici de relaxare și antrenare a minții, psihoterapeuta din proiectul FACTIS – 113890, Mihaela Ciorăscu, a scris câteva versuri, iar copiii i-au trimis pe messenger poze făcute de ei în natură, în curțile și grădinile lor. Apoi, Andreea, clasa a VI-a, de la Școala Profesională Constantin Argetoianu, din com. Argetoaia, jud. Dolj, s-a înregistrat recitând versurile. Din pozele copiilor și înregistrarea audio, fiica Mihaelei a realizat un minunat colaj video, pe care vă invităm să-l vizionați.

Despre Proiectul FACTIS – Fii actor pentru o comunitate transformată, integrată și sustenabilă!

Proiectul FACTIS – Fii actor pentru o comunitate transformata, integrata si sistenabila! – ID 113890 este co-finantat  din Fondul Social European, prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, Axa prioritară 4 – Incluziune socială și combaterea sărăcie – Obiectivul specific  4.1 Reducerea numărului de comunității marginalizate în care există populație aparținând minorității roma (acele comunități în care populația aparținând minorității roma reprezintă minim 10% din totalul populației la nivelul comunității) aflate în risc de sărăcie și excluziune sociala, prin implementarea de masuri integrate.

Valoarea totală a contractului de finanțare este de 16.110.977,38 lei, din care finanțare nerambursabilă: 16.085.807,77 lei. Proiectul este implementat în parteneriat cu Fundația Policy Center for Roma and Minoriries, Asociația Centrul de Analiză și Inovare Economico-Socială, Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – SASTIPEN, Școala profesională Constantin Argetoianu și Primăria Argetoaia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.