O tanara din Negresti a fost “Primar pentru o zi”

Pe 17 septembrie, s-a derulat competitia ”Primar pentru o zi” initiata de grupul “Tineri in Negresti” (TIN) in colaborare cu Fundatia World Vision Romania, Primaria Orasului Negresti, reprezentata de domnul primar Vasile Voicu si Centrul de Tineret Negresti. In juriu a fost si Lucia Prisecariu, membru in Consiliul Consultativ al Copiilor World Vision Romania, ea fiind propusa de membrii TIN ca reprezentant al tinerilor.

Primar pentru o zi_3 blog

Rares Diaconu, Dana Savastru, Ioana Andreea Mardare, Crina Ursu, Andreea Fanaru, Arlet Faifer, Andrei Duca si Evelina Chirvase sunt tinerii care au sustinut discursuri convingatoare in fata audientei pentru a castiga titulatura de „Primar pntru o zi!”. Castigatoarea concursului este Dana Savastru care pentru o zi a fost „mana dreapta” a primarului din Negresti.

Succesul evenimentului se datoreaza membrilor TIN care au organizat intreaga intalnire si au asigurat mediatizarea evenimentului prin invitarea presei locale TeSalut Vaslui. Desigur, evenimentul a fost sprijinit „din culise” de Petronela Ojog si Oana Bontea.

Va invitam sa urmariti prezentarile tinerilor talentati care au participat la aceasta competitie, filmate de TeSalut Vaslui: