Copiii din Corul scolii din Argetoaia au cantat alaturi de trupa Voltaj pe scena de la Sala Palatului! Povestea unei seri de neuitat

La invitatia lui Calin Goia, copiii din Corul scolii din Argetoaia, comunitate partenera World Vision in judetul Dolj, au luat parte vineri seara la concertul simfonic de la Sala Palatului care a incheiat turneul Voltaj  – Din toata inima. Mai mult decat atat, ei au urcat pe scena si au cantat alaturi de Voltaj si copiii de la Voltaj Academy melodia „De la capat”.

DSC_0489

DSC_0480

Emotiile si momentele speciale au fost multe. Pentru a se asigura ca totul va fi asa cum si-au propus, copiii au ajuns mai devreme la Sala Palatului si au participat la repetitii alaturi de Voltaj si orchestra Simona Strungaru Symphonics. Micii artisti au avut o cabina numai a lor, unde s-au pregatit pentru concert, au impartasit pareri si au facut poze. Experienta concertului a fost unica si i-a uimit prin lumini, sonorizare, atmosfera. Pe scena, copiii au stralucit, iar momentul  a fost emotionant pentru cei din public care au aprins luminite, in semn de solidaritate cu copiii ai caror parinti sunt plecati la munca in strainatate.

DSC_0508

DSC_0382

“O sala plina de oameni si lumini, iar noi acolo, pe scena, alaturi de Voltaj…a fost minunat! Nu cred ca voi uita vreodata emotiile din aceasta seara”, a spus Amalia, 13 ani.

Seria de fapte bune a celor de la Voltaj a continuat prin donarea incasarilor concertului catre World Vision Romania si alte trei ong-uri. Multumim, Voltaj!

DSC_0393

DSC_0404